Аква Пилинг

Не всяка процедура трябва да боли, за да има ефект.

аква-пилинг
Подходящо за :всички типове кожа, ос обено за хора с нисък праг на болка

Аква пилинг  е модерна,иновативна технология с  доказана ефективност за лечение на акне и несъвършенства на кожата. Подходящ е за всички типове кожа и е насочен към редица кожни заболявания, включително акне, фотоувреждания, дехидратация, черни точки, бръчки и фини линии.
Аква Пилинг, снабдява кожата освен с естествената ексфолираща сила на водата, но и със специално формулирани серуми за лечение на множество недостатъци. Аква Пилинг системата осъществява почистване, ексфолиране, извличане и хидратиране, без използване на абразивни частици.

Аква пилингът е одобрен от „Health Canada“ и използва призната технология, за постигане на невероятни резултати в  борбата с редица кожни заболявания и е безопасно, неинвазивно лечение за подмладяване на кожата. Съвършената технология комбинира  неинвазивна ексфолиация, хидратация и интегрирана вакуумна екстракция, която превръща процедурата във всеобхватен инструмент за борба с примесите.

Резултатите са гладка, кадифена, блестяща и равномерно тонизирана кожа,  дори след една процедура с Аква Пилинг. По-дълготрайни и видими резултати  могат да се видят  след 4 до 6 лечения.

Аква пилингът е най-популярното лечение в Корея и Европа, защото:

  • Почиства – Осигурява отстраняване на замърсяванията, регулиране на себумната секреция, заглаждане на кожния микро-релеф, подобряване на текстура на кожата и свиването на порите.
  • Пилинг – Мъртвите кожни клетки се отстраняват с помощта на леко вакуумно изсмукване
  • Екстракция – Остатъците от отпадъци се „отпушват“ и се отстраняват от порите
  • Хидратация – Хидратира кожата в дълбочина и възстановява функциите на кожната бариера
  • Безболезнена Процедура
  • Минимален риск за кожата
  • Без възстановителен и постоперативен период
  • Забележими резултати след една процедура
  • Персонализирано лечение

Изкуството на висококачественото почистване се вижда чрез технологията, опита и стандартите за контрол на качеството. Ние  използваме съвременни методи за своевременни резултати в краткосрочен и дългосрочен план.

За да почистите кожата си и да я върнете към живот, резервирайте Вашата консултация.                       По време на предварителната консултация, ще се обсъдят широк спектър от теми, включително текущото състояние на кожата, прогресия, потенциални цели и евентуални резултати след почистването. Специалистът ще се погрижи да изследва кожата в детайли, преди да изгради персонализиран план, отговарящ на вашите нужди.

Противопоказания:

Гнойни Заболявания, Възпалителни заболявания – Екзема, Херпес, Множествени Телеангиектази и Розацея

аква-пилинг