Нашите процедури за скулптуриране и оформяне на тялото могат да ви помогнат да се чувствате по-уверени от всякога!

Понякога здравословната диета и упражненията просто не са достатъчни за ефективно елеминиране на мазнини или отпусната кожа. Особено за тези, които са загубили еластичността на кожата след драстична загуба на тегло, бременност или отпусната мускулатура. Отпуснатата кожа може да ви накара да се почувствате непропорционални, по-малко уверени и  дори  да изпитвате дискомфорт, ако кожата се разтрие. Нашите процедури за контуриране на тялото могат да възстановят естествените ви извивки и да разкрият по-тънък силует,на който някога сте се наслаждавали или за който някога сте мечтали.

Въпреки непрекъснато развиващата се технология  на арената за контуриране на тялото, не всички лечения са еднакви и не всички процедури са подходящи за всеки проблем.  За това в SlimLineCenter, провеждаме предварителна диагностика на проблемните зони и се запознаваме с начина Ви на живот, преди да преминем към терапия за оформяне на фигурата.Като нашата цел е да осигурим индивидуални, персонализирани процедури, които отговарят на специфичните Ви нужди.
Повечето процедури отнемат най-малко шест седмици, за да покажат промени с една или повече сесии и пълните резултати се материализират за два до три месеца, така че е необходимо предварително планиране.

Почистващи, антицелулитни и оформящи терапии

Бутикови терапии