Пригответе се да откриете Вашата най-добра  версия.

Нашата цел е да Ви предложим всички налични възможности за поддържане и подобряване на външния  вид с финес, значимост и изтънченост.  Всяка козметична процедура, предлагана в SlimLineCenter, се извършва от лицензиран специалист, съвременна технология и художествени техники, така че физическото подобрение се извършва безопасно, неинвазивно и с естествени резултати.

Поддържането на здрава и млада кожа е ангажимент за цял живот в битка с времето, генетиката и нашата среда. Запазването на кожата ви е непрекъснат процес, точно като ходенето на фитнес.

С огромния избор от възможности за лечение и козметика, които се предлагат в днешно време, може да бъде трудно да се дисектира какво работи, какво е безопасно, и за кого е подходящо.Ние предлагаме пълната палитра от най-модерни, неинвазивни технологии и правилната комбинация за лечение, които най-добре отговарят на нуждите на всеки отделен човек. . Включвайки най-престижните терапии, включително LED фотомодулация, сухо и мокро дермабразио, чист кислород и други,както и  ефективно подсилване на стареещата и увредена кожа, като се стимулира клетъчната регенерация  дълбоко в тъканта. Резултатът е хидратирана, блестяща кожа без грам грим. За да се осигури безопасност и ефикасност, всеки клиент се оценява и лекува от лицензирани специалисти в неинвазивните естетични процедури.

 Отнасяйте се към кожата си с грижата и качеството, които заслужава.

Процедури за лице

Апаратни процедури за лице

Бутикови процедури за лице

Нашите процедури за скулптуриране и оформяне на тялото могат да ви помогнат да се чувствате по-уверени от всякога!

Понякога здравословната диета и упражненията просто не са достатъчни за ефективно елеминиране на мазнини или отпусната кожа. Особено за тези, които са загубили еластичността на кожата след драстична загуба на тегло, бременност или отпусната мускулатура. Отпуснатата кожа може да ви накара да се почувствате непропорционални, по-малко уверени и  дори  да изпитвате дискомфорт, ако кожата се разтрие. Нашите процедури за контуриране на тялото могат да възстановят естествените ви извивки и да разкрият по-тънък силует,на който някога сте се наслаждавали или за който някога сте мечтали.

Въпреки непрекъснато развиващата се технология  на арената за контуриране на тялото, не всички лечения са еднакви и не всички процедури са подходящи за всеки проблем.  За това в SlimLineCenter, провеждаме предварителна диагностика на проблемните зони и се запознаваме с начина Ви на живот, преди да преминем към терапия за оформяне на фигурата.Като нашата цел е да осигурим индивидуални, персонализирани процедури, които отговарят на специфичните Ви нужди.
 Повечето процедури отнемат най-малко шест седмици, за да покажат промени с една или повече сесии и пълните резултати се материализират за два до три месеца, така че е необходимо предварително планиране.

Почистващи, антицелулитни и оформящи терапии

Бутикови терапии

В днешно време повече от 90% от хората се борят с някакъв проблем, свързан с косата или скалпа. В световен мащаб 1/3 от жените страдат от реакционен косопад (бременост, раждане, стрес, операция, травма, недостиг на желязо, цинк, заболявания, проблеми с щитовидната жлеза и др.)Използвайки грешни продукти,  лошо хранене, фактори на околната среда, градски живот или генетика, всички те играят роля при създаването на проблеми, свързани с косата. Има милион различни начини, по които можем да увредим косата си.

Нашият скалп е основата за косата ни и ние трябва да се грижим за нея, както всеки друг орган или област на кожата.

Редовната грижа с една от тези интензивни процедури за коса, ще ви дадат здрава коса и здрав скалп.