Биорезонансна терапия

Биорезонансната терапия е форма на холистичната медицина и е метод за борба с множество заболявания.

Същността на този метод е поразяване на възбудителя /причинителя/ на болестта чрез вълново излъчване. Това е особено ценно при наличие на вътреклетъчни вируси, бактерии и тъканни хелминти, при които е особено трудно въздействие чрез други способи

Електромагнитните вълни въздействат само на дадения орган, без да засягат останалите. Така се въздейства само върху патологичните микроорганизми. За разлика от медикаментозните терапии, биорезонансът предизвиква вторични химични реакции.

Биорезонансата терапия притежава универсален спектър на приложение. Областта на показания на този метод обхваща всички срещащи се нарушения, независимо от това дали са остри, хронични, дали са функционални или органични и действа без други лекарства и няма странични ефекти.

Методът е ефективен за борба с паразити. Ако обикновенните болести все още се поддават на конвенциионално лечение, то паразитите вече са реална заплаха за здравето на човечеството.

В днешно време се знаят честотните характеристики на всички известни видове микрорганизми и макроорганизми, паразитиращи в човека.

Биопатогени и Заболявания:

Пример на биопатогени като: хламидии, микоплазми, уреаплазми, гардинела и генитални херпесни вируси са причинители на болестите: множествената склероза, артрит, псориазис, оплешивяване, парадонтоза, екземи, хипертония, язвена болест, диабет, рак, инфаркт, инсулт, импотенция, миома, ерозио, безплодие, разширени вени, хроничен простатит, паркинсон, аутизъм и др. Всички биопатогени се хранят с витамини и минерали, белтъци и въглехидрати, които се приемат с храната. Хранейки се с хранителните вещества, биопатогените отделят токсини и се развиват, като в определен стадий на развитие блокират имунната система и поразяват епителната, съединителната, жлезистата и лимфната тъкан.

Дефицитът на имунната система в следствие на биопатогените в човешкия организъм са основна причина на тежки хронични заболявания, като диабет, болест на сърцето, исхимична болест, атеросклероза, онкологични заболявания, болести на кръвоносните съдове и др. и са причинени от гъбички, микоплазма, уреяплазма, стафилококи, стрептококи, вируси и много други.

Доказано е, че причината за рака са различни паразити в човешкия организъм.

КОЛКО СЕАНСА СА НЕОБХОДИМИ С БИОРЕЗОНАНС?

Успеваемостта на различни заболявания на органи и системи с биорезонасна терапия е 80-85%.

Броят на терапиите и последователните им сеанси, се определя от особеностите на заболяването на всеки човек и съпътстващите го усложнения. Възстановяването на здравето е процес, който изисква време. За подобрение на общото състояние са необходими  средно около 9 терапии в няколко сеанса. Дадено наличие на биопатогени и заболяване, може да се повлияе и с един сеанс, но при други, възстановяването на организма може да трае седмици и да се наложат повече сеанси.

Биорезонансната терапия не изкючва конвенционалната медицина - тя е допълнение към всички конвенционални методи.

Биорезонансната терапия не изключва прилагане на съпътстващи детоксикиращи програми.

Само в Германия с настъпването на новия век бяха разкрити над 100 специализирани центъра за биорезонансна терапия и все повече се набляга на неконвенционалното лечение.

Показания за биорезонансна терапия

 • Алергии
 • Вирусни и бактериални заболявания
 • Проблеми на храносмилателната система
 • Проблеми на кожата
 • Отслабена имунна система
 • Проблеми на дихателната система
 • Хормонални проблеми
 • Главоболие, мигрена

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

На Земята съществуват няколко хиляди многоклетъчни организми, чиито начин на съществуване е паразитен. Статистическите данни сочат, че 90-97% от жителите на Земята са опаразитени, а 75-80% от тях са постоянни носители. В настоящия момент не може да се определи степента на реалната заплаха, но със сигурност се знае, че опаразитяването е в основата на повечето съвременни социално значими заболявания

Най-чести Биорезонансни терапии:

 • Антипаразитна
 • Гъбична
 • Вирусна
 • Грипна
 • Бактериална
 • Имуностимулираща

ЗА ЗАПИСВАНЕ И КОНСУЛТАЦИИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС НА ТЕЛ.: 0884 894 092