Биорезонансен уред Биовълна Премиум

Биоуред Биовълна Премиум

Уважаеми клиенти на Slimline Center и посетители на нашия сайт!

Зарадвайте свето семейство, свои близки и приятели с иновативен уред, уникален по рода си, оригинален и изключително ценен здравословен подарък - БИОВЪЛНА ПРЕМИУМ.

БИОВЪЛНА ПРЕМИУМ е домашен апарат, който неутрализира вредните за човешкия организъм вещества и възстановява натуралните качества на хранителните продукти.

Незаменим кулинарен помощник!

С помощта на БИОВЪЛНА ПРЕМИУМ ще имате по-чиста храна, вода и напитки, ще неутрализирате различни негативни външни въздействия, ще балансирате енергията на фините полета на своето тяло.

С този апарат се провежда индукционно биорезонансно въздействие. При създаването на апарата са използвани честоти, които са установени от учените Фол, Шмидт, Райф, Кларк и др.

Комплексът от подбрани програми за биорезонансно въздействие (нискочестотно електромагнитно излъчване) регулира и възстановява природния потенциал на организма и на продуктите, върху които се прилага.

От една страна това електромагнитно излъчване способства за блокиране в храните и в напитките на вредните токсични вещества, а от друга страна съдейства за възстановяване на нарушеното саморегулиране на организма, вследствие на неблагоприятната външна среда, на нашите негативни емоции и мисли.

биорезонанс илюстрация

Генерираното от БИОВЪЛНА ПРЕМИУМ поле има уникална биологична активност. Апаратът включва две отделни секции:

  • За изчистване на храни и вода
  • За защита от външни фактори

Всички включени в уреда програми съдействат и помагат да бъдем по-здрави, изпълнени с енергия и да водим по-пълноценен живот.

За повече информация вижте видео файла в края на тази страница или прочетете пълната Презентация на БИОВЪЛНА ПРЕМИУМ в нашия сайт.

Консултации, въпроси и закупуване на уреда БИОВЪЛНА ПРЕМИУМ

За консултации, въпроси и оферта за закупуване, свържете се с нас на телефон 0884 894 092 или изпратете съобщение чрез страницата за контакти.

Може да закупите уреда БИОВЪЛНА ПРЕМИУМ на място в нашия център в София - ж.к. Илинден, ул. „Найчо Цанов“ 168 или да поръчате доставка с куриерска фирма в цялата страна, както и в чужбина.

Цена за БИОВЪЛНА ПРЕМИУМ

В момента може да го закупите уреда БИОВЪЛНА ПРЕМИУМ на ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА 960 (деветстотин и шестдесет) лева.

За въпроси и поръчки, моля свържете се с нас чрез страница Контакти.